Bubblegums ;

Nov 28, 2010

Mitsubishi saya, kerek tak?

Hello, hai semua? Rindu saya tak? Rindu? Okay, tipu.
Tak baik tipu saya, sebab saya boleh baca perasaan awak. Haa!
takut tak? takut tak? HAHAHA. Acahhh mak enon je lah.

Okay okay, sebenarnya post kali ni, nak mintak tolong sangat
dekat semua orang yang membaca post saya ni. (Halamak kau, mcm terdesak je!)
Ahh, bukan terdesak, tapi mintak jasa baik, hulurkan sedikit kerajinan
untuk mengundi. Alaa, bukan kene beratur panjang-panjang then pangkah tu.
Saya bukan ahli politik lah. hehe. Gurau je. Tapi ingat, kalau nak tolong,
biar ikhlas ye, baru Tuhan sayang kan? Semua belajar kan masa sekolah :)

1. Mula-mula, semua kena ada Facebook macam saya. Kalau tak, tak boleh lah
nak tolong.

2. Okay,bila ada Facebook. Korang pergi cari nie ; Mitsubishi ASX Malaysia.
Korang tekan situ terus, saya dah link-kan sekali untuk kesenangan bersama.

3. Lepas dah kuar page die, korang cari nama 'Afiqah Shukri', nie nama Facebook
saya. HAHAHA. Dah jumpaaaa macam kat bawah ni? ;

(tekan untuk lebih jelas)

4. Bila dah jumpa, korang tekan button like tu. tu je, senang kan?

5. Tolong ah promote kat kawan-kawan korang yang ade Facebook eh eh?
hehe, kalau sudi, Kesudian anda amat dihargai. Terima kasih.


Okay, saya janji saya akan cerita hape benda ni semua kan untuk post yang selepas
ini ye. Saya janji. Terima kasih korang :)

11 comments:

ㄊㄅㄧㄢㄇ® said...

saya dah tekan like..hehe

afiqah said...

Thnk u syg :)

ciEk NiENa said...

tolong promote yeah? boley4.. hehe... sya pom maw like jugak :)

afiqah said...

cik niena ; thnks :)

Cik Gallus Gallus said...

insyaallah saye tekan

unpredictable one's said...

da likee da!! i pray for ur sucess okey.. :)) nnt i ajak syed likee jugak..hehe :)

afiqah said...

cik gallus ; thanks :)

zati syg ; fewitt. hahah. thankss :)

PinQib said...

nnt tekan yer.. ^^
xda la kerek mana

afiqah said...

Qib ; haha, thnks syg :)

KimiCnoL said...

like ;)
JOM BACE ENTRY BARU
"1.Cicak terbaru??"

afiqah said...

Kimi ; thanks ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...