Bubblegums ;

Nov 29, 2010

Hutang

Hello, hai semua, Hari ini saya hendak melangsaikan hutang.
Wow! Kau Afiqah pandai berhutang dengan orang kan. Tak malu?
Aisehh, bukan tak malu, tapi orang yang hendak membuat saya berhutang?
Haaa! Orang yang buat kau berhutang Afiqah? Biar betul, pelik betul dgr.
Okay dah, saya tipu. Saya hutang soalan tag daripada 2 orang blogger.
Mereka ialah insan yang cantik manis dan bergaya ; Izzati dan Shasha.

Ini soalan yang saya kena/wajib jawab, ohh banyaknya, tapi takpe,
saya buat juga demi mereka berdua yang saya sayang, mari baca ;

1. Apa benda paling penting dalam hidup anda?
Oh, soalan ini cakap penting kan? Agama, ilmu, keluarga dan Ajien.

2. Benda terakhir korang beli pakai duit sendiri?
Pakai duit sendiri? Topup. hahaha :D

3. Di mana tempat perkahwinan dan apa tema perkahwinan korang?
Ohh My, hape ek hape ek? Sy nak dekat hotel yg ada laut tepinya. feewittt,
Grand tak? Grand tak? Tema warna ; okay, ungu dan emas atau hijan dan putih.
WOWW! :)

4. Adakah korang sedang bercinta sekarang?
HAHAHA, Sedang kot. LALALALA :D

5. Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
Mestilah sampai akhir hayat saya, InsyaALLAH :)

6. Novel/buku/majalah terakhir yang korang beli?
Majalah Gempak dan Utopia keluaran disember.

7. Antara mak ayah korang, mana yang korang lebih mesra?
Saya memang rapat dengan ayah, dan saya juga rapat dengan ibu. Mereka berdua
sangat saya perlukan. Tanpa mereka, siapalah saya.

8. Namakan orang yang korang betul-betul nak jumpa dalam hidup korang?
Betul-betul nak jumpa? Okay, angkasawan Malaysia pertama sebab nak bawa beliau
jumpa adik-adik saya sebab mereka suka akan beliau. WOW, manisnya kau! HAHAA.

9. Adakah korang basuh baju korang sendiri?
Mestilah! Sebab dar tingkatan 1 sampai sekarang hidup berdikari. HAHAH.

10. Di manakah tempat yang korang betul2 nak pergi?
Maldives boleh tak?

11. Pilih salah satu, peluk atau cium?
Peluk kot ^.^

12. Beritahu 1 benda tentang orang yang tag anda.
Mereka berdua sama cantik :)

13. 5 lagu yang korang suka dan selalu dengar.
Aishteru oleh Zivilia, Yang Sempurnakanku oleh Sixth Sense, Cukup Indah oleh Alif Satar,
Halammaakk! penatlah hendak taip.

14. Blogger yang dipertanggungjawabkan untuk menjawab tag ini?
- Ajien (WAJIB JAWAB. Haha!)
- Ahli 'Blogger Tercinta' (Korang pun wajib!)

Okay, fuhh! Penat dah melanaskan hutang saya nih. Siapa kena tag dan sesiapa
yang hendak buat tag ni, Silakan jawab yeh. Tapi tinggalkan komen untuk saya
kesan anda balik. Bye.

7 comments:

PinQib said...

wahh


grand wedding dia punyer theme

the c0lourfull m0nster said...

DONE dear!

unpredictable one's said...

sayangggg..thnks sbb jawab my tag nii :)) loveeu <33

afiqah said...

thanksss :)

zati ; alrite dear :) <3

afiqah said...

Qib ; hahaha. mne ade granddd

the c0lourfull m0nster said...

honey kamu di tag!
http://tweightynuts.blogspot.com/2010/11/kesian-ko-hana.html

afiqah said...

colourful ; thankss sayang :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...