Bubblegums ;

Nov 26, 2010

kau cool?



Terima kasih daun keladi ditujukan kepada Ajien untuk 'Simple but Cool' award.
Ada beberapa soalan yang perlu dijawab. Alamakkk, Skemanya bahasa. HAHAHA.

Sape yang korang sayang?
Keluarga yang tercinta, Ajien yang dikasihi
*ouchhh! malunya.*

Pe komen korang pasal blog saya?
Okay Ajien, blog awk okay :)
Cantik!

Ucapan terakhir untuk pemberi anugerah..
Teruskan ber-blogging, kumpul duit,
dan ehem ehem. HAHAHAHA!

Tag? hahah, pemberi award tkde suruh pulak nak tag tag ni. Tetapi...
siapa yang baca post ni boleh pegi kat sini, Blog Ajien untuk info lanjut.

Terima kasih Ahmad Nazrin Mohd Romi.





5 comments:

PinQib said...

MORNING afiqah
\hehe
qib kelik iklan friso..
have a good day ^^

afiqah said...

Qib ; ohh thankss :)
Morningg too. weehoo.

mardhiah ismail (: said...

wah mcm best je bf on ade blog an :)

unpredictable one's said...

oouuchh comel kwn saya nii dgn lover diee..hahaha :DD

p/s: haa,da ade bukti da nii..xnk mngaku lgi ke??heheh :pp

afiqah said...

madi ; hahah. best? bese je lah awk :) wee weee.

zati ; HAHAHA, Comel? ahh. U jgn nak merepek lahh mkcik. lalala.
Bukti? ape tu? hahaha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...