Bubblegums ;

Nov 26, 2010

Iphone 4 percuma untuk semua.

Hai kawan-kawan, okay harini nak kongsi sikit pasal satu benda cool ni.
Benda? eh eh eh, bukan. Pertandingan yg dianjurkan oleh CIMB Malaysia.
Alahai, saya rasa dah kecoh dah, saya je yang lambat kan. Huwaa! Malu I.
Okay, itu tak penting. Yang penting skrg, kenapa saya cakap ini cool?

Fuh, okay! Mula-mula, pertandingan ni senang je. Tapi pastikan korang
semua kena ada laman sosial Facebook. Alah, benda kecik. Majoriti semua ada kan?
Kalau takde, maaf. Permintaan anda tidak dilayan. Cewahh. Lepas tu, korang carik
page CIMB Malaysia, logo warna biru. Haa, aku dah mudahkan dah ni. Klik sini.
Pastu sila like banyak banyak. Okay. Tipu. HAHAHAHAHA. Sekali je boleh like kan.

Arahan seterusnya, akan terpampang dengan sendirinya depan mata anda.
Percayalah. Okay, semua dah dok tanya, 'Apa yang coolnye?, biasa je aku tengok.'
Haaa! ni lah klimaksnya. Apa korang perlu buat, pilih dua hadiah yg korang nak.
Hadiah dia cool gila okay saya cakap! Iphone 4, iPod, HTC, Voucher RM500 dari banyak
tempat menarik, fuhh. Meleleh air liur. Kalau tak meleleh, datang jumpa saya.
Bila dah pilih, hanya dengan sedikit kerajinan, ketabahan, kesudian anda mengajak
kawan-kawan FB anda yang lain untuk
sertai. InsyaALLAH anda pasti menang.

Ini contoh setelah membuat pilihan ye kawan-kawan, eh tengok! dah ada pair ;



'cool lah benda ni!' HAHAHA, saya tau.

Jangan buang masa, siapa lagi nak bagi percuma benda-benda cool tu kan?
Nampak banner bawah ni, sila gerakkan cursor anda, dan klik!
Cepat cepat, tarikh tutup 30 NOVEMBER 2010, lagi berapa hari je nih haa!



Semoga berjaya semua.
Jangan terlalu mengharap, berusaha dan tawakal.


6 comments:

cik fara said...

perghhh
sronok gler kalo dapat!

PinQib said...

series. best giler kalau gune iphone.
tp x tau la iphone 4 macam mana..
heheh ^^

pss;bukan marah.. qib takot jer. seriyes. earning qib kena potong yang. kite leh wat gtuh, tp senyap3 bolhh lar. xleh cakap.. kira amcam fiqah buzz qib, qib tau lar. hahhaa.. jahat siott

afiqah said...

yes yes yess! mmg best~

afiqah said...

hahah, berganda best okay! hahahah.
try ah Qib :)


Qib ; for ur info, fiqah punye pun kene potonggg! td cek! huwaaa. sedih gilerrrr okay. pasnie, bile aade org buat cmtu jugak kt fiqah. mls lyn lg ;p hahahah.

Lindonut said...

haha. dalink, i excited gile td. rupenye i lupe i da buat dol bnde neh. lols. bongok btul. xp

afiqah said...

lindo ; hahaha. alaa. yeke. pehh, lau dpt, mmg I melompat jauhh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...