Bubblegums ;

Feb 12, 2011

Cara mudah untuk jadi romantik

Hello hai semua, kembali lagi saya. Tapi tapi tapi,
sebelum tu, saya nak minta ampun, minta maaf
pada semua pembaca-pembaca entry gembira ini. Ramai tertipu eh?
hehehe. Maaf ye. Saya mmg buntu masa tu T.T Okay okay.
Ehem ehem, cubaan suara (macam nak berceramah sikit!)
Ini haaa, ada lah 2-3 cara nak kongsi cara nak bg romantik sikit.
Boleh diguna pakai untuk lelaki atau perempuan. HAHAHA ;

1. Kalau nak cakap 'thanks' 'i love you' atau ape-ape je perkataan
yang romantik lah kan. Mesej itu hendaklah disampaikan dgn cara yg
kreatif. Jangan buat cara yang sama je der, tak syok. hahaha. Nak contoh?
Aish, tkde masalah, boleh bagi punya. Cth lah kan ; Tulis mesej yang romantik
dekat cermin. Haa. Cool tak cool tak? Tapi ni saya syorkan untuk orang yg
dah berkahwin je ah. Nanti bila dah kahwin, pastikan bilik air korang ada
'water-heater' dan cermin muka. Ini untuk menjayakan lagi rancangan nak jd
romantik ni. Mula-mula, korang mestilah mandi dulu drpd pasangan korg kan.
Yelaaa, mandi lama-lama sikit dgn guna air panas tu. Nanti bilik air akan jd
berwap kan? Betul tak? Cermin pun berwap ah kan. Kuikui. Pastu nanti, korg tulis ah
ape-ape msg kat situ. After that, keluar bilik air. buat muka selamba.
Then, pasangan akan masuk dan bila dia pandang cermin,
saya gerenti dia akan tersenyum dan terharu.

Haa, Amacam? cubalahh! Apa lagi! :) Adui, penat pulak taip panjang-panjang ni.
Yelaa, lama tak menaip kot? HAHAHA. Nak chow ni, tapi nak letak seketul dua
gambar lah kan. HAHAHA.


Hello, saya teddy bear.
Nak jadi kawan saya?


'Jelas terasa sedapnya'
Model jalanan Mee Sedaap.
HAHAHA.
Love You, Love ♥.

Chow people!

14 comments:

ajien® said...

hahaha..model ek...oooo

afiqah said...

ajien ; hahaha. Dah upload gmbr model ni kt fb ahh.

10jarijemari said...

haha...buat macam tu sebelum kawin ok gak..tujukan kat mak..=p

afiqah said...

10jarijemari ; hehehe. ceceh. nak buat sblum kawen?

mardhiah ismail (: said...

hehe ape sey !

afiqah said...

mardhiah ; haha. ape? betul lah kan :)

hackshitam said...

walawehhh..
lama tak jenguk ko..
HAHAHAHHA..
mcm romantik je cara tu..
tips laen lagi?
tips nk romantik utk org xde awek ade?

afiqah said...

hacks ; hahaha. Kau kenaapaaaa?
haha. nnti aku buat ah.

p/s-aku pelik kau tak gune 'lu wa' dgn aku.

hackshitam said...

lol..
ok..
gua wa lu..
wadefak.haha

aqish basir said...

kang ada yang mengamok cermin kene conteng hahah

kalau nak romantis,dating depan makbapak okey jugak haha

afiqah said...

hacks ; hahahha. Hek ele. chill lah.

aqish ; hahahah. Cool kot. tulis gune wap.

Misz Nhh_1488 said...

haha..rindu kamuu bangat lorh...
model tu amek mase dating..
xslh kan wat mase dating..kihkih

Misz Nhh_1488 said...

haha..rindu kamuu bangat lorh...
model tu amek mase dating..
xslh kan wat mase dating..kihkih

afiqah said...

hana ; heheheh. buat lah kalau berani.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...