Bubblegums ;

Dec 19, 2010

Mari berfesyen dengan meletupnya macam Diana Rikasari yang meletup!

Hello, hai semua. Hari ni nak membebel bebel sikit pasal
orang berfesyen-fesyen. Yeah, memang saya suka berfesyen.
Tapi saya belum mampu lagi nak bershopping sakan semata-mata
nak berfesyen ni kan. Saya sangatlah tak mampu, Saya masih belajar T.T

Kasihan saya kan? Kasihan kasihan diriku ini. Sebab tu, saya cuba cari
duit tambahan dengan Nuffnang, ChurpChurp, dan Youthsays.
(sadis kan saya?) Alamak, merepek je kan? Maaf maaf, mari kita
mula bercerita okay? Kenal tak Diana Rikasari? Mungkin ada yang
tak kenal, saya berani jamin. Kalau kenal, bagus bagus bagus!

Okaylah, cmni. Diana ni blogger yang suka berfesyen dari Indonesia.
Sila jangan main-main dengan Diana ni sebab dia pandai.
Ada master lagi tau. Sekarang ni keje consultant. Fewitt.
Mari meng-usha fesyen si gadis Diana yang comel, meletup, cantik,
hebat dan sebagainya lah kan, tengok ni tengok ni ;




Haa? Diana ni pelik, memang pelik. Dia mix up ape yang dia boleh. Tapi
hasilnya, sangat mengagumkan. OHH, saya seperti 'alamak cantik!'
saya suka, saya suka sangat. Macam mane ni? Saya nak jugak macam dia.
Apa yang saya letak kat sini, baru sikit tau. Bukak lah sendiri blog dia.
Bila anda bukak blog dia, jangan terkejut tau tau? Sebab adakala dress up
dia pelik. SANGAT. Tapi pelik tu indah kan? Wah! Kalau tak cukup dekat



Comel tak saya macam Diana Rikasari?



19 comments:

Ain Zulaikha said...

fiqah, dia fotogenik kot.. hhe..kalau ain bergambar mmg tak lawo cam dia nih..hoho

wah fiqah pun dah pandai posing nih :) hehe

afiqah said...

haah, die mmg fotogenik :)
kalau fiqah, fotogedik je kan. hahaha

Fetty Razak said...

Hye diana rikasari! :p

afiqah said...

fatma ; hai. hahah :D

Mra Mastura said...

lesung pipit! comel!

afiqah said...

mra ; thanks ;)

frhh said...

comellnye la die alahai :)))
tape, klu org da pandai berfesyen baju rm10 pon jadi je. janji pandai matching2 kan :)

afiqah said...

hahah. betul betul. aku setuju.
baju bundle pun jadi. kahkahkah,

unpredictable one's said...

sangat comel laaa awak, lagi comel dari diana rikasari tuu..you have ur own beauty laaa syggg :) btw, drees up diana tuu mmg pelik, sgt pelik,heheh :DD

Ain Zulaikha said...

fiqah, ni haaa ain ni fotopelik.. hahhaa

afiqah said...

zati ; hahaha. yelaa tu kan. tipu ;p
die mmg pelik. haha

Ain ; hahaha. eleh, yelaa. Ain cantik :)

Syed Hilmi Syed Yahya said...

muka hmapir same klau pakai spek,,,hehe

afiqah said...

haha, yelaa tu syed :D

nub said...

lau laki2 tadak pon camni naa..

bhahahah..bundle ja lah...

afiqah said...

nub ; haha, standard ah tu nub,

Anishaway said...

cik afiqahhh
skrg dah xmas sale
haha. jum shopin sakannn
(jeluz tak jeluz tak)

sila buat mukabaikcomel kat mummy u confirm dpt $$$. (sambil kelip2 mata)
hehe

afiqah said...

Anish ; hahaha. Betul gak ek? Mari jom. Same2 kite bershopping. weehooo~

PinQib said...

penah tengok blog minah ni]
sampai dr last3 post pun ak godek. memanggg beshhhh oh

afiqah said...

hehehe. Best kan kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...