Bubblegums ;

Dec 17, 2010

Zairie perlukan 50 Bloggers!

Hello, hai. Hari ni saya mencuba nasib buat kali ke-2 dalam
segmen yang dianjurkan Abang Zairie kita. Yang dulu saya dah join,
Alhamdulillah ada rezeki yg murah disitu. Abang Zairie, Kenal tak? Kenal?
Kalau kenal bagus, kalau tak kenal. Haa! Tersangatlah rugi. hehehehe.


Hensem kacak bergaya tak nama dia? Kacak kan? Kan? Kan? Eh saya
dah cerita segmen apa abang Zairie ni buat? Belum eh eh? Segmennya ;
Gempak Bloggers 2011. Wow, menarikkan? (macam blog saya gempakkan!)
Ouch, blog saya taklah gempak Abang Zairie, sila ambik notis. Sebab tu saya
join segmen ni, mana tau ada kebaikan di masa hadapan. Kenapa agaknya saya
terfikir nak join segmen ni? Haa, ini antara sebabnya ;


Nie haa, followers blog saya berape kerat je kan. Kalau nak dibandingkan dengan blog


Ouch, beza banyak tu. Nampak macam saya 'GILA FOLLOWERS'. Memang
memang saya cmtu, tapi kalau saya jadi 'gila' pun ada sebabnya kan. Mudah
mudahan dengan bilangan followers Abang Zairie ni, mungkin ada yang tertarik
nak menjenguk blog saya bila saya tersenarai dalam list tu. Bukannya apa kan,
banyak followers, insyaALLAH banyak kenalan, banyak followers, insyaALLAH
banyak respons dengan apa yang saya bebelkan. Betul tak?


Siapa nak join, marilah marilah. hehehe. Boleh cekidaut! (Apa bendalah ni?)
Cekidaut tu adik saya guna untuk cakap CHECK IT OUT. HAHAHA. Klakar kan?
Cekidaut kat sini okay semua? Zairie Dinzly : Zairie perlukan 50 Bloggers.

12 comments:

za petrelli said...

polo2 kamooo.. heheh

Ain Zulaikha said...

wahhh macam best je.. :) afiqah, knp tak letak chat box? letak lah.. hehe baru nampak meriah blog :)

afiqah said...

Thanks :)

afiqah said...

Ain ; hehe. dah letak lah Chat box sayanggg,

PinQib said...

tu lar, macam best jer kan. nnt nak chekidoutt
hgehe

Gaduh MANJA! | How much do u LOVE me? | First Two Wheels Moment

afiqah said...

Qib ; cekidaut lahh. hahaha
sila sila.

unpredictable one's said...

woooot...ske nme zairie husin tuuu..tp ske nme blakang jelaa..hahaha :DD
( lari topik pulak,sory) hahaha :DD

10jarijemari said...

pic saya ader kat situ~ ^^

afiqah said...

hehehe :) ofkos!

hiro said...

erkk.

MIMIE AIZA said...

waaa.. ni mcm bestt :)

afiqah said...

hiro ; knp?

mimie ; hahaha. Ini mmg best :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...