Bubblegums ;

Dec 25, 2010

Segmen privasi : Dialog terbaiklah!!

( Klik banner untuk sertai. taratangtang!)
P/S ; Kalau rasa kreatif lah kan! (Bapak kejam kau!)

Nak baca cerita kreatif Encik Shaofie ni? Pergi SINI dan SINI. Sebab saya
memang 'rajin' sangat lah nak meng-copy kan. Alaa, tak rugi korang pergi
singgah, blog dia macam tagline Rain, 'hitam nampak kemas'. Fewitt!


Dialog merepek tapi kreatif saya. Sila jangan ketawa okay?

1. Weh weh weh, kau nak tau, adik aku dia tetibe cakap nak kawen weh.
( Bercerita sambil tangan macam Karam Singh Walia) Terkejut beruk aku tau!

2. Ishh kau ni, cara kau cakap macam lah aku kenal adik kau kan. Yang mane satu
ni beb? Aku blank ni. Blankkkkk! Baik kau cakap sikit yang mane satu ni!

3. Alaa kau ni, adik dia yang baru lepas PMR tu. Yang cun melecun tu, yang
aku nak usha dulu time skula. Kau ingat tak? ( Padehal dalam hati dah
berkecai harapan dan impian tu!)


Gitulah kisahnya. saya kurang idea ni. Sorry Encik Shaofie kalau tak best T.T Byebyebye.
Aku nak pengsan! (Teringat dialog Douglas Lim dalam Spontan Musim 2)

P/S ; Encik Shaofie, kalau saya menang tolong promote blog saya je ah.
Taknak hadiah lain. (Okay, nak demand sikit macam sorang artis ni haa!)
*GURAU SAJA!


10 comments:

Shaofie said...

fiqa!! thnx a lot. kreatif la tuh. aku nak pengsan? hahah. mmg lawak bile igt douglas lim sebut tuh...

afiqah said...

hehehe. sorry tau. tak best! :(
haha. mmg klakar..

Zairie Husin said...

terbaik..!

afiqah said...

abg Zairie ; thankss :)

PinQib said...

heheh
gud lak er

afiqah said...

Qib ; hahaha. Mari join.

hiro said...

keh2..kretip juge..

afiqah said...

Gua tau. haha

Shaofie said...

fiqa. ade tagged untuk anda.

http://shaofie.blogspot.com/2010/12/mari-sertai-bloglist-izamir-ridzwan.html

afiqah said...

:) thanks.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...