Bubblegums ;

Dec 24, 2010

Tips bercinta lll

Hello hai semua. Sihat tak? Hari ni macam nak sambung lagi
sesi tips-tips murahan bersama Kak Engku, Opss salah!
Bersama Fiqah. HAAHA. Merepek ah kau Fiqah! Tapi tapi
sebelum tu kan, nak ucap Tahniah kepada pemenang Top 10
Blog Baru (2010) anjuran Blog Pilihan Malaysia. Tahniah Tahniah!
Mesti seronok kan diorang. terigin nak join tapi blog picisan je kan T.T

Okay okay. Kalau nak tau kali ni nak kongsi Tips Bercinta pasal apa kan.
Kali ni macam nak kongsi pasal-pasal cara nak bagi awek/pakwe korang
sayang lebih sangat sangat sangat. Bercinta ni, kalau takde tips yang bagus,
memang tak jalan ni. Ini serius. Saya tak main-main punya. Hari ni saya
bagi satu atau dua je dulu. Lain kali, kalau dah berkesan, baru tambah lagi.
Okay tips hari ni, jeng jeng jeng jeng!

1. Buatlah pakwe/makwe anda semua cemburu yang melampau. Guna
apa-apa cara sekalipun asalkan diorang cemburu. Message ke, komen ke,
usha ke, jeling-jeling orang lain ke. Hape je lah kan. Janji dia cemburu.

Lepas ni, saya berani jamin. Pakwe/makwe korang akan 'sayang sangat'
kat korang. Kalau berkesan, anda tau nak cari saya dimana kan?



19 comments:

Fetty Razak said...

haiyoo kena buat cemburu ka kak engku? Bahaha. ;p
Btw, SUKAAAA OKAY sama blog yg baru ni! :D

m!da BucHuxX said...

mmg sgaja carik gadoh 'manja' namanye tue.hehe

Shaofie said...

fiqaa!!! jom join segmen i... hehehe.

http://shaofie.blogspot.com/2010/12/segmen-privasi-dialog-terbaiklah.html

frhh said...

wahh..kalau die mrh gile kat kite cmne. payah kot nak pujuk balek

unpredictable one's said...

firstly to say, yesss happy sgt sgt sbb da bley bce blog u da! :) pastu, psl post yg kli niii,buat diee cmburu eh? hehehe, cm intrsting je :DD

afiqah said...

fatma ; hahahaha ;D yes yes. kalau nak carik nahas. buat ah die cmburu. kahkahkah.

mida ; hehehe :) gduh manja gitu.

shaofie ; ohh yes yes :)

frhh ; hahaha. mmg carik nahas. klau prsn kan aku letak '___' tu. HAHAHA

zati ; heheh. I renovate jap ah sayang. hehe :)

cik fara said...

haha
tips ni memang slalu dgunakan!
tiap2 ari laaa,hihi
berkesaaan oh!
:D

unpredictable one's said...

hahaha...thnk GOD kjap jee...klu tak, kmpunan i nk bce ur blog tuu :)

afiqah said...

fara ; hahaha. Yessss. amat berkesan.

zati ; hehehe. Alaaa. ape ah u ni.

unpredictable one's said...

hahaha, msti aa..kmpunan tau tak klu tak bce blog u..hahaha :DD

afiqah said...

zati ; sudah lah u. haha. merepekkkkk

nadiahjamian said...

afiqah, tips yg bernas weh. haha. tapi tapi tapi lagi seronok kalau tak payah layan langsung BF/GF kita tu, lagi advanced, haha.

maCy said...

oh serious dah keluar ye result die xjoin pn. huhu

bdw jgn jeles2 ;D

hiro said...

nk kena kaki kuat cmburu ne.

afiqah said...

dd ; hehehe ;D good. buat buat.

Macy ; hahaha. yup dh kuar. :)

Hiro ; hahaha. Mesti!

PinQib said...

yee la,, nnt amalkan masa da ada pakwe nnt

afiqah said...

Qib ; haha. Mari ah amalkan.

Ain Zulaikha said...

cemburu tahap melampau? kalau tergaduh nanti cmne? hehehe

afiqah said...

hahaha. biar je kakak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...